KinderDorp

Op KinderDorp is het altijd feest! Samen met maximaal 27 leeftijdsgenootjes (7 tm 11 jaar) doe je gedurende een hele week allerlei actieve, creatieve, maar vooral spannende activiteiten. Samen gaan we naar het bos, doen speurtochten op de heide, zingen liedjes bij het kampvuur en gaan we lekker zwemmen.
Op het terrein hebben we de beschikking over een groepshuis waar we samen eten, spelletjes doen en waar we kunnen schuilen als het slecht weer is. Verder kunnen we gebruik maken van een speelveld, bos en de heide. Het is natuurlijk het fijnst als we gewoon lekker buiten kunnen zijn!
’s Nachts slaap je met maximaal zeven anderen in een knus huisje. De volgende dag staan er namelijk weer allerlei leuke en nieuwe activiteiten op het programma!
Tijdens de week zijn is er een kookteam van twee begeleiders die zorgen voor heerlijke en gevarieerde maaltijden. De andere tien begeleiders zijn er gedurende de hele dag. Met onze vrijwilligers doen we ons best om jou de gaafste week van het jaar te bezorgen!
Een gezellige week vol met lol, wie wil dat nu niet?